středa 1. ledna 2014

Nový rok chci strávit s knihou!


Je 1.1.2014 a říká se, jak na nový rok, tak po celý rok! :) Tak jsem se rozhodla, že budu dnes co nejvíc číst a právě váhám, do jaké knihy se pustit. Mělo by to být něco veselého? K zamyšlení? Jakou knihu by jste mi doporučily? U které knihy jste se naposledy nasmály?


Jelikož jsem za minulý rok přečetla jen 66 knih, ráda bych letos přečetla aspoň 70 knih. Ono na počtu moc nezáleží, ale někdy mě zahltí pocit, že je na světě tolik knih! Znáte to? Měsíčně se vydá desítky možná i stovky knih a já za celý rok nemám ani stovku? Brrr. Ale rozhodně to nevzdám a jdu si číst:) Přeji Vám, ať jsou knihy vaší vášní i nadále a jste hlavně šťastní!  Vroni


4 komentáře:

  1. Já jsem se naposledy zasmála u knih Cinder a Scarlet:) Jinak 70 knih je opravdu hodně dobrý cíl, držím palce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snad se mi to povede:) Kolik knih bys chtěla ty přečíst za rok 2014? O Cinder jsem slyšela, váhám jestli si ji mám přečíst. Vroni

      Vymazat
  2. Držím palce, ať se ti těch 70 povede. Já jsem si dala 50, protože to je splnitelné. Ale pokud by to bylo víc, rozhodně bych se nezlobila. A také půjdu číst, ze stejného důvodu. Když budu dneska číst a psát, tak by se mě to mohlo držet po celý rok, ne?
    Já mám rozečteného Stopařova průvodce galaxií a podle kamaráda bych se u toho zasmát mohla, tak jsem zvědavá. Hodně štěstí do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přání do nového roku a tobě přeji samozřejmě také to nejlepší do nového roku:) Stihla jsi prvního ledna něco přečíst? Přečetla jsem 252 stran, vše šlo stranou:)

      Vymazat